inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

El ple de l’Ajuntament d’Alella institucionalitza el minut de silenci per cada mort per violència masclista

El Ple de l’Ajuntament d’Alella celebrat ahir, dia 26 de gener, va aprovar per unanimitat una moció conjunta de tots els grups municipals que institucionalitza el minut de silenci per cada dona morta a Catalunya per violència masclista. La iniciativa va partir del grup independent Gent d’Alella, tercera força al consistori, que va incloure en el seu programa electoral un punt sobre l’eradicació de les violències vers les dones que reclama “potenciar la sensibilització social i l’accessibilitat a la informació i orientació, l’atenció i l’acompanyament, així com la prevenció i la coeducació.”

Llegiu-ne més...

 

Entendre el present per a crear el futur

elfull280

Avui necessiten accions que portin un desenvolupament més social, participatiu, innovador i sostenible econòmica i mediambientalment. Hem d’assegurar la qualitat de vida, l’eficiència dels serveis públics i la competitivitat del comerç local i de les petites i mitjanes empreses, aportant valor i una planificació eficaç i innovadora.

Ens agradaria que s'apostés per Alella com una autèntica SmartCity, com una població intel·ligent, invertint en el seu sistema nerviós amb tecnologies innovadores, amb un Internet amb un ample de banda que transformi la nostra capacitat productiva, de servei, comercial i les nostres llars. Això posicionaria Alella, crearia ocupació i asseguraria la rendibilitat de les infraestructures i dels serveis públics.

Llegiu-ne més...

 

1.255 signatures !!!

Volem agrair el suport indiscutible que ha rebut la campanya de recollida de signatures que hem dut a terme els tres grups municipals durant els últims tres caps de setmana. Concretament, 1.255 persones majors de 18 anys i empadronades al nostre municipi s’han afegit a la campanya, a banda de les 194 persones que formen el grup “No als 7,3 milions al Casal d’Alella” al Facebook. La nostra presència al carrer ens ha permès  copsar la preocupació de la població per la possibilitat que l’Ajuntament entomi una despesa tan considerable i l’esperança que la seva signatura contribueixi a replantejar una decisió inassolible.

A petició d’aquelles persones que no han pogut signar durant els matins que hem tingut taules al carrer, mantindrem fulls de signatures en diversos punts per a donar veu a tothom que vulgui. Igualment, agraïm les persones que han recollit signatures i totes les idees, comentaris i aportacions que hem rebut i esperem seguir rebent a la pàgina de Facebook.

La campanya de recollida de signatures contra la despesa de més de 7,3 milions d’euros en el nou Casal es va inicial l'últim cap de setmana de novembre i ha finalitzat avui, diumenge, 11 de desembre, amb taules a la Plaça de l'Ajuntament, Plaça del Sorli i C/ Àfrica, els dissabtes i diumenges, d'11 a 14 hores. Les persones que encara vulguin signar, poden adreçar-se a qualsevol dels tres grups.

cartel

signa


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Punxa en les imatges per descarregar els cartells.

 

Uneix-te a la causa dels Escolapis

T'estimes el poble d'Alella? Creus que la finca dels "Padres" s'hauria de rehabilitar? T'agradaria gaudir dels seus jardins ? Vols acabar amb l’espoli que està patint?

La revista Alella –amb un ampli dossier al seu últim número -, el grup al facebook Investigació Escoles Pies, que recull signatures per obrir els jardins, i ara els veïns i veïnes del poble hem d’intensificar els nostres esforços per a recuperar els Escolapis i, si és possible, per a que tinguin un ús semipúblic .


escolapis web

Gent d’Alella va impulsar la creació d’una Comissió de Treball a l’Ajuntament d’Alella i ara volem que aporteu idees sobre l’ús que us agradaria que tingués la finca. Recollirem totes les aportacions que rebem al nostre web o a la pàgina de Facebook QUÈ T’AGRADARIA ALS ESCOLAPIS D’ALELLA? Implica't i participa ara, ja que l'Ajuntament convocarà una sessió informativa oberta a tothom el proper mes de febrer de 2012 i convé està preparats.

La finca anomenada Torre del Governador està datada del 1337 i està protegida parcialment 

Llegiu-ne més...

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent