inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Política i ètica van junts

elfull278novembre copia L'equip de govern puja els impostos: cafè per a tothom, sense distincions. Les retallades de la Generalitat arriben a Alella: tancament del Cap la setmana del 5 de desembre i supressió de les visites de pediatria durant 3 mesos. I la venda dels pisos públics de lloguer de Cal Doctor, juntament amb l’habitatge també construït amb diners públics de Teià i El Masnou.

Tardor calenta. Si remenéssim ara els programes electorals veuríem que Gent d’Alella aposta per la fiscalitat progressiva i per les bonificacions que incentivin la creació d’ocupació, les energies renovables, etc... Propostes que hem traslladat al govern. 

Llegiu-ne més...

 

ERC i PSC van retallar entre un 44% i un 7% les despeses en Cooperació Internacional, Serveis Socials, Sanitat, Educació, Joventut i Esports el 2010

Les regidories d’obres i noves tecnologies es prioritzen per davant de les regidories d'atenció a les persones

L’anàlisi dels comptes 2010, aprovats pel Ple de l’Ajuntament d’Alella el passat 6 d'octubre només amb els vots d’ERC- SxA i el PSC permeten comparar allò que es va prometre amb el que realment s’ha realitzat amb el pressupost municipal. A més de mostrar les promeses i els compromisos acomplerts, també es comprova el rigor amb el que es gestiona i on son les veritables prioritats, més enllà del que recullen els discursos.

Gent d’Alella ha detectat 61 partides que no tenien pressupost inicial. El govern municipal ha gastat 2 Milions d'€, un 15% dels recursos, en coses que no estaven ni previstes ni aprovades. Les regidories on trobem els grans "incompliments" son Obres Públiques i Noves Tecnologies. La primera consigna obres no pressupostades per 1.833.105 €, la segona, és una regidoria clàssica en desviacions astronòmiques, i ha gastat un 89% més del pressupost aprovat. Han estat 261.000€ en sistemes i equips informàtiques, a més del web i la telefonia.

Llegiu-ne més...

 

Els diners de tots i totes

projecte casal web

L'equip de govern aprova a corre cuita el projecte per construir el nou Casal. Amb l'excusa de no perdre una subvenció de 700.000€, ens podríem hipotecar per 7 milions. Mai hem gastat tants diners a Alella !. És ara el moment de fer-ho? És el nou centre cultural i Casal la més gran prioritat, no ara, sinó dels propers 8 - 10 anys?.

És un projecte fruit d'una altra època en la que s'ha estirat més el braç que la màniga. És un projecte d'una època en la que tots el pobles i ciutats volien tenir de tot i ara veuen que no s'ho poden pagar. És aquesta cosa tan masculina de construir, construir i construir... Sembla que si els polítics no tallen cintes els hi falta alguna cosa. Ara, però, es comencen a tancar poliesportius, auditoris, centres cívics... i patim les retallades a educació i a sanitat.

Llegiu-ne més...

 

Tots i totes amb Els Escolapis

Hem començat el mandat amb propostes concretes per garantir el futur de la festa de La Verema i per aturar la situació d'abandonament i de degradació de la finca dels Escolapis. En el primer cas, varem preparar una moció que, amb l'objectiu de preservar La Verema com un dels elements d’identitat del poble, amb tots els seus valors, i alhora evolucionar i millorar en comoditat,  seguretat i més capacitat d’atracció, proposava la creació d'un grup de treball amb tècnics i polítics de tots els partits per a analitzar la festa d'enguany, amb els canvis introduïts pel nou equip (canvi d’ublicació del ball i els concerts, taules a la plaça de l’Ajuntament…) fer-ne una valoració i incidir en el disseny de la festa del 2012.

Llegiu-ne més...

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent