inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Alella amb els impostos més cars

L’IBI a Alella, un dels més cars, baixa dos punts el 2015, cosa que comporta 90.000€ menys d’ingressos d’un pressupost de 4.674.200 el 2014. La disminució és conseqüència de rebaixar el coeficient al 0,62. L’Ajuntament de Matadepera, però, l’ha rebaixat fins al 0,50, el mínim que permet la llei.

Des de Gent d’Alella insistim en la importància de baixar la pressió fiscal sobre les famílies i de millorar la comunicació sobre les bonificacions.  Alella, amb el 62% dels seus ingressos provinents dels impostos directes, és l’Ajuntament que més recapta per IBI de tots els ajuntaments comparables de Catalunya, com es pot veure en aquest gràfic.


Grafic IBI

El 2013 l’IBI va baixar entorn del 2,7%, quan el poble de Pineda el rebaixava un 20% a les famílies amb tots els seus membres a l’atur. El 2012, l'Alcalde envià una carta confirmant que l’IBI a Alella pujava el 12,7%. Recordes cap carta el 2009 explicant la pujada del 18% "dissimulada" en 3 rebuts, en lloc de 2?.

Llegiu-ne més...

 

Coneixes la cançó “La meva gent d’Alella”?

acte_cancioConeixes la cançó “La meva gent d’Alella”?

“La meva gent d’Alella” pretén recollir el sentiment i l’orgull de ser alellenc, de viure en un territori situat entre la Vall de Rials, la Serralada i el mar, on es pot gaudir de l’amistat, dels carrers ....i que, per l’associació Gent d’Alella, converteix el nostre poble en la vuitena meravella del món.  Saudade va ser el grup que va escriure i enregistrar la cançó "La meva gent d'Alella" el 2011. La presentació oficial es va fer el 20 de maig d’aquell any en un acte a Can Lleonart.

Podeu veure-ho clickant al següent enllaç

 

AMPAraulats a la Plaça de l’Ajuntament

 regidores amparaulats Dissabte 19 d’octubre va tenir lloc el primer (esperem) "AMPAraulats", una iniciativa lúdica impulsada per “Alella pel Català” en defensa de la nostra llengua.

Llegiu-ne més...

 

Acte públic sobre el futur dels Escolapis d’Alella

 

revista_escolapisDilluns, dia 22 d’abril de 2013, l’Ajuntament d’Alella convoca la ciutadania per explicar la situació en que es troba la finca dels Escolapis i recollir propostes i adhesions de la població. L’acte te lloc a les 19.30 hores a Can Lleonart i compta amb la presentació de les conclusions de la Comissió de Treball de la Torre del Governador, per part de l’Alcalde, i amb les intervencions dels grups municipals a la oposició, Gent d’Alella, CiU i PP, i a govern, ERC-SxA i PSC. També participaran els experts i els independents membres de la Comissió com ara Fede Moraleda, Salvador Ribas, Jordi Font, Mireia Barnadas i Sònia Pujol.

Gent d’Alella ha realitzar una edició especial amb motiu d’aquest acte. Pots veure-la des d’aquí o sol·licitar un exemplar imprès a través de Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

sessi_torredelgovernador

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent