inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Crònica del Ple de 17 de gener de 2010

davant cap futbol masnou

Gent d'Alella ha votat a favor del projecte d'obres del tram C de la Riera i s'ha abstingut a la proposta de l'Alcaldia sobre sol·licitud de subvencions per a l'execució d'obres amb càrrec al Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) creat pel Reial Decret Llei 9/2008, de 28 de novembre.

Aquest és el raonament:

A mitjans de novembre, el govern feia números contemplant 6,2 M. d'€ d'inversions. El dia 2 de desembre, a la comissió informativa, preveiem la construcció del primer tram de la riera. Després de la publicació al BOE del decret, el dia 9, l'Alcalde va dir que aprofitaríem aquests diners per fer el segon tram de la riera i, dos dies després passem a eliminar la Riera i l'arranjament de l'espai verd entre el poli i la piscina al projecte de pressupost.


Acabem aprovant (amb els vots d'ERC-LG, PSC i COR) un pressupost sense aquestes inversions, que les derivem al PEIL. Ara be, la crisi a casa nostra és per la construcció i l'immobiliari. No utilitzar aquest 1,7 M per reactivar l'economia això és símptoma de no saber aprofitar les oportunitats, de no creure en les pròpies capacitats ("improvisació") o de vetllar per "reactivar-se vostès, en lloc de a l'economia". És una utilització perversa, perquè la pèrdua de llocs de treball la tenim ara, i la disminució de les vendes i el tancament d'empreses, també. Qui improvisa? No estem renunciant una subvenció de 583.000 €, que ha estat eliminada del pressupost? Si no son capaços d'establir prioritats per invertir 1,7 M€ en 54 dies, cridi'ns que els ajudarem. O és que amb el pressupost de promoció econòmica que vostès han aprovat (41.400 € el 2009) és suficient per afrontar la crisi?

17 de gener de 2010

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent