inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Acte Central de Campanya a Can Cabús

Més de 230 persones a la presentació de la candidatura a la Masia Can Cabús d’Alella 

Dues-centes trenta persones van assistir el divendres 13 de maig a l'acte central de presentació de la candidatura de Gent d’Alella a les eleccions municipals del 22 de maig de 2011. La presentació va tenir lloc a Can Cabús, on es va servir un aperitiu obert a tots els assistents, després d’escoltar les intervencions dels membres de la llista electoral. A continuació es va servir un sopar en el que els candidats i les candidates de la llista van fer breus parlaments donant pas a l'Alcaldable de gd’A per Alella, Mercè Marzo, que va tancar aquesta part de l'acte agraint l'assistència tot dient  la necessitat de votar per una opció clarament alellenca, que només depèn de si mateixa,  amb capacitat de gestió per a un nou model d'Alella, posicionada a Europa i sense perdre els valors de la terra, la qualitat de vida, l’atenció a les persones, la projecció del comerç i l’ innovació. 

Els 150 assistents al sopar varen poder escoltar per primera vegada la cançó a "A la meva gent d'Alella", d'Ivan Vilches&Joaki del grup Saudade; un instant molt emocionant en el qual tothom va compartir la lletra i la música cantant alhora. L'acte es va tancar amb molta màgia i humor per part de mag i humorista alellenc David Stromboli, tot finalitzant amb sorteigs i ball a prop de les tres de la matinada.

 Agraïm la col·laboració de les empreses i comerços d’Alella en fer possible la celebració de l’acte i el sorteig de regals: Masia Can Cabús, Maheso, Foto Baena, Alicia Saez –peluqueria unisex-, Tot Dolç, Peix i Marisc Montse i Joan –Mercat Municipal d’Alella-, Academia Alella, Lola Botona, Cuinalella, Petit Amazone, Pirineus 1935 Bar & Cuina i Punt dinàmic –Global Printing Services-. I la inestimable contribució de

Vilches&Joaki del grup Saudade i David Gelonch (David Stromboli).

 

can_cabus1

can_cabus2

can_cabus3

can_cabus4

can_cabus5

can_cabus6

can_cabus7

can_cabus8

can_cabus9

can_cabus10

can_cabus11

can_cabus12

can_cabus13

can_cabus14

can_cabus15

can_cabus16

can_cabus17

 

Podeu veure més fotos clickant el següent enllaç:

Reportatge fotogràfic

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent