inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Ens tens tan a prop

Articles - El Full

elfull274copiar

Encetem amb il·lusió aquest nou mandat en el que es renova el nostre Ajuntament. L’Alcalde Francisco ha tornat a fer un govern ERC-PSC, de majoria absoluta. Gent d’Alella, ara ja amb 2 regidors i sent la tercera força, podrem tenir presència al Consell Municipal d’Educació, al Consorci del Casal, a la Mancomunitat Alella, Teià i El Masnou... Ens honora i ens hi dedicarem en cos i ànima.

Aquesta última mancomuna els serveis de la deixalleria... “Mancomunar”  és un verb que es posarà de moda en un període d’escassetat de recursos; però Gent d’Alella mirarà de posar altres conceptes de moda: “austeritat”, “estalvi”, “compres agregades”... i seguirem amb d’altres sobre els que insistim des de 2007: “participació ciutadana”, “qualitat democràtica”, “gestió professionalitzada”,  “rendiment de comptes”, “avaluació”...

Pel que fa a la nostra tasca d’impuls a l’obra de govern, treballarem per mantenir el nostre caràcter de poble i impulsar el valor diferencial que tenim amb les nostres vinyes i el nostre patrimoni. Això inclou finques com La Gaietana i Els Escolapis, que tenen un potencial impressionant i que haurien de ser una prioritat de govern. També per a donar un nou impuls a La Verema, abans que mori d’èxit.... i no descuidarem el repte que suposa fer de La Riera un veritable passeig. I, també d’acord amb el nostre programa, contribuirem per tenir fibra òptica fins a la llar als nostres domicilis, d’acord amb el projecte impulsat pel Consell Comarcal del Maresme.

Confiem en el nou equip de govern, amb cares més o menys conegudes, però amb ganes renovades de treballar per Alella; farem feina en equip a favor de tota la nostra ciutadania per a ser un referent a Catalunya i a Europa.

Gaudiu del Festival d’Estiu, de la Festa Major i de les nostres places i carrers. S’acosta l’època de les vacances que no per a tothom serà de descans i gaudi. Pensem i treballem per a fer un món millor, aquesta és la voluntat més compartida, també a l’Assemblea d’Alella.

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent