inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Tots i totes amb Els Escolapis

Hem començat el mandat amb propostes concretes per garantir el futur de la festa de La Verema i per aturar la situació d'abandonament i de degradació de la finca dels Escolapis. En el primer cas, varem preparar una moció que, amb l'objectiu de preservar La Verema com un dels elements d’identitat del poble, amb tots els seus valors, i alhora evolucionar i millorar en comoditat,  seguretat i més capacitat d’atracció, proposava la creació d'un grup de treball amb tècnics i polítics de tots els partits per a analitzar la festa d'enguany, amb els canvis introduïts pel nou equip (canvi d’ublicació del ball i els concerts, taules a la plaça de l’Ajuntament…) fer-ne una valoració i incidir en el disseny de la festa del 2012.
L'Alcalde ens va demanar retirar la moció a canvi del seu compromís de convocar un seguit de reunions amb aquest objectiu. La primera va tenir lloc el 29 de juliol.
La segona, ha estat la creació d'una “Comissió de treball” formada per portaveus municipals, tècnics i experts en torn als Escolapis. En aquest cas, tots els grups ens varem posar d'acord per a consensuar la moció que en orígen va presentar Gent d'Alella. Valorem molt positivament aquest fet i entenem que crea moltes expectatives, més encara quan preveiem  una sessió informativa pública on s'expliqui la situació de la finca i es respongui als dubtes i suggeriments dels alellencs en un termini màxim de sis mesos.
La nostra generació te la obligació de fer-hi alguna cosa amb "Els Padres", encara que només sigui per evitar tenir que baixar el cap, quan les generacions venideres ens preguntin per qué no hem actuat ara, abans que acabi de perdres tot. Hauríem de fer-nos sentir a tots co-responsables del que està passant, i crec que una bona forma sería possar-nos-hi, imaginativament, davant dels fills i nets a buscar sortides. Sino, què direm, quan ens preguntin?
elfull276
 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent