inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Els diners de tots i totes

projecte casal web

L'equip de govern aprova a corre cuita el projecte per construir el nou Casal. Amb l'excusa de no perdre una subvenció de 700.000€, ens podríem hipotecar per 7 milions. Mai hem gastat tants diners a Alella !. És ara el moment de fer-ho? És el nou centre cultural i Casal la més gran prioritat, no ara, sinó dels propers 8 - 10 anys?.

És un projecte fruit d'una altra època en la que s'ha estirat més el braç que la màniga. És un projecte d'una època en la que tots el pobles i ciutats volien tenir de tot i ara veuen que no s'ho poden pagar. És aquesta cosa tan masculina de construir, construir i construir... Sembla que si els polítics no tallen cintes els hi falta alguna cosa. Ara, però, es comencen a tancar poliesportius, auditoris, centres cívics... i patim les retallades a educació i a sanitat.

Gent d'Alella aposta, ho hem dit moltes vegades, per mantenir, conservar i donar valor al que ja tenim. I també per una altra manera de fer política, amb més participació i compromís cívic. Si ens hem d'endeutar, s'ho ha de valdre i molt... com quan l'Ajuntament va rebutjar la oferta per a comprar Els Escolapis per 450 M de ptes. (2,7 M. d'euros), per exemple, i mira la de coses que s'hi podrien fer.

Quan parlem de tants i tants diners, no ens ho podem ventilar amb dues línies d'un programa electoral. Ho sento molt. Tinguem la valentia de fer un referèndum i que la ciutadania es pronuncií. Aquesta és la proposta de Gent d'Alella. Son els diners de tots i totes. És el nostre poble i és una responsabilitat compartida. I si la majoria ho vol, serà una decisió democràtica i com a tal l’acceptarem.

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent