inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Política i ètica van junts

elfull278novembre copia L'equip de govern puja els impostos: cafè per a tothom, sense distincions. Les retallades de la Generalitat arriben a Alella: tancament del Cap la setmana del 5 de desembre i supressió de les visites de pediatria durant 3 mesos. I la venda dels pisos públics de lloguer de Cal Doctor, juntament amb l’habitatge també construït amb diners públics de Teià i El Masnou.

Tardor calenta. Si remenéssim ara els programes electorals veuríem que Gent d’Alella aposta per la fiscalitat progressiva i per les bonificacions que incentivin la creació d’ocupació, les energies renovables, etc... Propostes que hem traslladat al govern. 

El segon punt del programa electoral amb el que va guanyar ERC-SxA diu: “...mantenint els nivells de qualitat sense apujar la pressió fiscal”. Si les nostres aportacions  a les ordenances fiscals no s'incorporen, veurem novament la imposició del criteri de la majoria per sobre de la negociació i de la suma de propostes, com ja va passar amb l’aprovació del projecte del Nou Casal (7 vots a favor, 6 en contra). Pot ser, amb una economia sanejada com la del nostre ajuntament, si hem de pujar impostos es per poder pagar aquesta obra faraònica que volen començar dins el 2012.

 


Les  majories absolutes son democràtiques, plenament legítimes..., però veurem pujats els nostres impostos, construir un Casal que costarà mes de 7,3 milions d’€  i, entre tant, seguim oblidant el passeig per la Riera, la degradació de la finca dels Escolapis i tantes altres demandes. I espero que fem alguna cosa més que mirar-nos de lluny les retallades en forma de tancaments puntuals de serveis al Cap i de desmantellament del recent parc d’habitatge públic, una de les joies de la corona de l'anterior govern d'ERC-La Garnatxa. Amb la majoria dels vots, es pot fer el que es vulgui?  


 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent