inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

1.255 signatures !!!

Volem agrair el suport indiscutible que ha rebut la campanya de recollida de signatures que hem dut a terme els tres grups municipals durant els últims tres caps de setmana. Concretament, 1.255 persones majors de 18 anys i empadronades al nostre municipi s’han afegit a la campanya, a banda de les 194 persones que formen el grup “No als 7,3 milions al Casal d’Alella” al Facebook. La nostra presència al carrer ens ha permès  copsar la preocupació de la població per la possibilitat que l’Ajuntament entomi una despesa tan considerable i l’esperança que la seva signatura contribueixi a replantejar una decisió inassolible.

A petició d’aquelles persones que no han pogut signar durant els matins que hem tingut taules al carrer, mantindrem fulls de signatures en diversos punts per a donar veu a tothom que vulgui. Igualment, agraïm les persones que han recollit signatures i totes les idees, comentaris i aportacions que hem rebut i esperem seguir rebent a la pàgina de Facebook.

La campanya de recollida de signatures contra la despesa de més de 7,3 milions d’euros en el nou Casal es va inicial l'últim cap de setmana de novembre i ha finalitzat avui, diumenge, 11 de desembre, amb taules a la Plaça de l'Ajuntament, Plaça del Sorli i C/ Àfrica, els dissabtes i diumenges, d'11 a 14 hores. Les persones que encara vulguin signar, poden adreçar-se a qualsevol dels tres grups.

cartel

signa


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Punxa en les imatges per descarregar els cartells.

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent