inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Entendre el present per a crear el futur

elfull280

Avui necessiten accions que portin un desenvolupament més social, participatiu, innovador i sostenible econòmica i mediambientalment. Hem d’assegurar la qualitat de vida, l’eficiència dels serveis públics i la competitivitat del comerç local i de les petites i mitjanes empreses, aportant valor i una planificació eficaç i innovadora.

Ens agradaria que s'apostés per Alella com una autèntica SmartCity, com una població intel·ligent, invertint en el seu sistema nerviós amb tecnologies innovadores, amb un Internet amb un ample de banda que transformi la nostra capacitat productiva, de servei, comercial i les nostres llars. Això posicionaria Alella, crearia ocupació i asseguraria la rendibilitat de les infraestructures i dels serveis públics.

Ara, en aquesta inflexió econòmica, és el moment per a l'estratègia, per a la preparació, per a la visió clara d'aquest model d'Alella que ens farà forts en un futur pròxim. No entenem la construcció faraònica que esgotarà la nostra capacitat econòmica. Quina miopia política o quins compromisos tan estranys té el govern municipal?

Les poblacions intel·ligents necessiten també ciutadania activa, participativa i interessada en un entorn que equilibra cultura,  vida professional,  i l’oci i el plaer de viure-hi amb criteris innovadors i sostenibles. Tot per al desenvolupament d'un territori mes just i equilibrat, que promocioni i doni suport clar a les persones, els serveis, les empreses, les iniciatives locals emprenedores, els productes locals, la venda de proximitat i tot allò ajudi a crear l'Alella del futur.

Fins ara, 1.255 alellencs han dit no a un projecte de 7,3 milions per fer un nou Casal a l’actual aparcament al costat de la Vinícola; una obra imprudent, sense finançament ni per la construcció ni pel manteniment futur.  L’Alcalde i el seu govern han d’escoltar i comprendre l’entorn en que vivim.

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent