inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Gràcies i fins.....

Gent d'Alella, l’única força a l’Ajuntament formada per veïns i veïnes que  no son polítics, ha decidit en assemblea tornar a presentar-se a les eleccions municipals del 24 de maig si obté les signatures suficients. Com hem fet des de 2007, tornem a demanar l’”aval” del poble, distinció clara de la nostra voluntat de servei i de la nostra visió de la política com una activitat noble, lluny de la corrupció que ens envolta. Mantenim així la plena independència dels partits polítics per poder pactar amb tothom i per representar tothom que comparteix la nostra visió i il·lusió  de treballar només en benefici d’Alella. Som la tercera força política i comptem amb la gent necessària per aspirar a tenir una majoria decisiva per provocar un nou canvi de model, més eficient i obert. Aquesta regeneració democràtica, és imprescindible després de dotze anys encapçalats per l’Alcalde Francisco.

Creiem urgent compensar les mancances de les urbanitzacions i alliberar recursos en favor de les persones, especialment del jovent. Volem apostar per la innovació, la creativitat i la tecnologia; provocar una “revolució” al mercat i al comerç local i, sobre tot, posar l'Ajuntament al servei del poble, tot i donant veu a tothom que hi vulgui contribuir. Hem de prioritzar l’educació, la participació i la cultura, però també buscar solucions a la mobilitat. Facilitarem les iniciatives empresarials i d’auto-ocupació, el manteniment i la creació de llocs de treball, aspectes molt vinculats a proposar-nos el repte de recuperar els Escolapis.  Volem construir plegats una Alella de futur i d’oportunitats, però amb la necessària humilitat per posar-nos al vostre servei. Podem arribar molt més lluny millorant la gestió i aprimant la maquinaria municipal.

Les nostres primàries comencen amb la recollida de signatures, obrint la nostra llista electoral i el nostre programa. Estarem al carrer i a la xarxa: facebook.com/gentalella, Twitter, YouTube i Instagram. La teva signatura no et compromet a res ni pressuposa el teu vot el dia de les eleccions. T’esperem del 31 de març al 2 d’abril a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 8h.15 a 14h. i dijous de 16h.15 a 19h.30. Només cal que portis el teu DNI, passaport o permís de conduir. Fins molt aviat!

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent