inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Gràcies !

El_full_316_juny.pdf

Gràcies a tots, especialment al quasi 60% de la gent que a Alella va votar el passat 24 de Maig. Quasi la meitat dels votants d’Alella (4.311, d’un cens de 7.247 persones amb dret a vot) han triat mantenir al govern Andreu Francisco durant 16 anys, ara amb majoria absoluta, gràcies en part a la llei d’Hont –el sistema matemàtic que transforma vots en escons- i a aquests milers de persones que van optar per no anar a les urnes. A més, els resultats han situat Gent d'Alella com a segona força política al poble, per davant de partits amb sigles tan i tan potents com CiU, PP o PSC.

 Quina reflexió fem sobre els resultats?:

 1. Respecte total i acceptació conscient de la voluntat de tots els votants. El resultat és plenament democràtic i ajustat a la legalitat (Catalunya és la única comunitat espanyola que no té llei electoral pròpia per interès dels partits que l’han governat des de la transició).

2. Reconeixement i admiració per l'enorme victòria d'ERC-SxA-MES. També, curiositat.

3. Constatació clara que les urnes volen 16 anys d'Andreu Francisco (els "franciscans", segons un blog  que ha “seguit” la campanya.

4. Satisfacció per l'entrada d'Alternativa per Alella-CUP: crec i espero que l'absolutisme no talli l'herba de tanta il·lusió i bones idees.

5. Satisfacció pel manteniment de la Glòria Mans, que ha sabut treure profit dels seu quatre anys de govern i amagar les sigles del PSC.

6. Els nostres millors desitjos per la Cristina Xatart i el Benjamí Izquierdo, antics companys de viatge dividits, entre altres qüestions, pel separatisme i una concepció errònia, com el temps demostrarà, que aquestes eleccions tenien alguna cosa a veure amb la independència del nostre país.

7. Orgull per la il·lusió i el reconeixement a la feina feta per tot l'equip de Gent d'Alella: som una realitat ben viva al poble d'una gran capacitat transformadora. Un nombrosíssim grup de persones, cada dia creixent, que fan del respecte, el compromís, la solidaritat i l’esforç en el treball els nostres valors principals i que han demostrat sobradament que es pot fer política des de fora de les estructures dels partits, amb total independència.

 

Comencem un nou mandat ple de possibilitats per a treballar pel poble, per millorar la nostra comunitat i servir els nostres veïns i veïnes.

 

Som-hi !

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent