inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Gent d'Alella: Carta de Presentació

Gent d’Alella és una agrupació electoral creada per presentar-se a les municipals del 2007. Som homes i dones com tu, lluny dels partits polítics, que volem una Alella més plural, més oberta i, sobre tot, més dinàmica social, cultural i econòmicament.

Gd’A vol governar recollint la veu de tothom i portar, per primera vegada, una dona a l’Alcaldia dAlella.

Gd’A va presentar una candidatura d’homes i dones il·lusionats i preparats per servir per fi a Alella. Sense dependències de Madrid o Barcelona, sense compromisos amb programes escrits lluny del nostre poble, sense complexos per a escoltar tothom.

El jovent, la gent gran, tothom esteu cridats a enriquir la nostra democràcia, a participar per millorar Alella, des de Mas Coll, des d'Alella Parc o La Serreta, des del racó més allunyat del centre. Respectant les vostres ideologies, escoltant les vostres necessitats, fonamentant les nostres propostes en el sentit comú, la preparació, els valors, l'esforç, la confiança i el rigor, pensant, per fi, només en Alella, només en fer poble.

Nosaltres no fem carrera política; no vivim de la política.

Nosaltres creiem en la democràcia oberta i participativa, i que la presència temporal i puntual de les persones en la vida pública i en les institucions pot retornar a la vida política el prestigi perdut. És necessari que els partits polítics deixin de monopolitzar la vida pública. Nosaltres tenim una visió de futur que volem compartir i que hem d'enriquir plegats, conformant un model de poble ambiciós. Posant sempre per davant les persones i, en primer lloc, les més desfavorides.

Nosaltres tenim capacitat de gestió: gestionem les nostres empreses, les nostres carreres professionals i estem acostumats a competir en el mercat. Aplicarem la nostra experiència per gestionar més i millor.

En una època en la que es constata una manca de drets de ciutadania, hem d'impulsar una democràcia oberta i participativa, de més qualitat, i per això hem d'enfortir les associacions existents i els moviments ciutadans. Ens hem de comprometre amb la vida pública i exigir del nostres polítics tant com ens exigim a nosaltres mateixos.

Amb el teu vot, amb la teva veu, tenim la oportunitat de treballar pel poble, per l'Alella que volem. Gd’A pot aplegar el vot més conscient, el vot de la gent que no ha votat mai, el que ha votat qualsevol partit, el que no s’havia plantejat votar.... però, abans que res, Gd’A serà la teva veu.

No t'ho miris de lluny.
És on tu vius

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent