inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Gd'A vota en contra de l'aprovació inicial del POUM

PLE ORDINARI MUNICIPAL DE L'AJUNTAMENT D'ALELLApoum

Dijous, 3 de febrer de 2011

Proposta de l'àrea de Sostenibilitat sobre aprovació inicial del POUM.

En primer lloc permetin valorar molt positivament la feina que estan duent a terme els tècnics i el personal de l'Ajuntament, la seva actitud facilitadora i l'entrega. Això és així, i el liderat d'aquest procés recau clarament en el tinent d'Alcalde Sr. Àlex Asensio a qui li vull agrair tot el coneixement, tot l'esforç, la paciència, el compromís demostrat. Mereix ell personalment i el seu equip un reconeixement clar.

En segon lloc, comentar que estem a les beceroles del procés de revisió. Falta molt de temps encara per tenir el POUM  aprovat definitivament i en marxa. Queda molt per fer . Res no és definitiu. I tots vostès ens hi trobaran per continuar treballant.

A Gent d'Alella hem debatut molt i molt el sentit del nostre vot. Ens hem preguntat també si avui seriem els únics en votar en contra....

Primer vull explicar que nosaltres apostem clarament per revisar el Pla General perquè tenim molt clar quin model de poble volem. Volem mantenir el que queda del seu caràcter rural; volem les vinyes, totes les que tenim i més; volem més llocs de treball a Alella; volem apostar pel paisatge, pel comerç i per la tecnologia. Però sobre tot, volem una Alella de la gent. Els hi explicaré amb més detall aquests conceptes.

Després argumentarem fil per randa a què votarem en contra.

Votarem en contra d'un pobre i testimonial procés participatiu. Segurament s'ha fet el que diu la llei, però els mínims del que diu la llei.

Per nosaltres participació vol dir influència real de la gent.

Votarem en contra dels desequilibris, de la manca de coherència i de la uniformitat, d'urbanitzar lo rural i de la manca d'ambició...

DESCARREGAR LA INTERVENCIÓ COMPLERTA

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent