inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Llegiu els textos de Gent d’Alella escrits a l’espai destinat als grups municipals al butlletí municipal El Full. Si vols dir la teva fes clic a “Banc d’idees”

Els governs són escollits per a governar

juliol_2009Convindran amb mi que és més fàcil gestionar les empreses i mantenir el lloc de treball en èpoques de bonança que en moments com l’actual. També la política se’n ressenteix i posa blanc sobre negre l’estil dels nostres líders. Ara, el que tothom volem és que els partits que estan al govern resolguin els problemes i les causes que els han creat.

L’Alcalde d’Alella ha tancat l’any 2008 amb un resultat positiu de 1.548.000 €. Si els números de l’Ajuntament son tan bons, com és que l’IBI s’ha pujat un 18%?; Com és que les “millores socials” de les ordenances fiscals beneficien només 12 famílies? Com és que seguim ampliant la plantilla municipal?.

Si anem tant be, què esperem a licitar les obres de l’escola Fabra? I a netejar els vidres del Mercat?. El liderat transaccional de l’Alcalde és veu en que acaba decidint que el mòdul prefabricat del CFA és, després de negar-ho 2 anys, la solució pels vestuaris.

Llegiu-ne més...

 

La gent sap el que vol

juny_2009Avui recollim les queixes de les reunions de barri del 24 d’abril, i aportacions d’alguns veïns del centenar present a les 4 convocatòries. A la primera (la més concorreguda amb 30 pax.), l’AAVV de La Serreta va presentar instàncies per escrit i va demanar que la resposta del govern fos també per escrit amb una planificació. El J. Bardés es va queixar de la “chapuza” feta sobre la riera a l’avgda Badalona. Des d’Ibars Meia també es va ser molt contundent amb reivindicacions molt antigues sobre els contenidors, l’aparcament, l’estat d’algun solar...

A la tarda, el centre estava desèrtic. Sobre Cal Vell cap novetat, tot i que al 2007 es va dir que estava a punt de ser recepcionat. Les queixes de sempre: l’arbrat, les voreres del Torrent Vallbona, la neteja... Pel que fa als excrements de gossos, l’equip de govern explicava fa un any i mig que estava preparant una ordenança perquè poguessin prosperar les denúncies. Ara ja la tenim, i els excrements, també.

Al costat de les queixes hi ha propostes i bones idees. Així, des de Mas Coll es demana un protocol d’actuació en cas d’incendi “per ajudar mentre no arriben els bombers...”; autobusos amb més freqüència i replantejar recorreguts; dispensadors de bosses pels excrements; miralls als revolts perillosos o pintar la línia discontínua que separa els dos sentits als carrers.

Llegiu-ne més...

 

“Bones paraules, cap compromís ?”

maig_2009Des de 2007 el govern no convocava el veïnat per copsar les seves inquietuds, suggeriments i queixes. Ho va fer el 18 d’abril amb dues novetats: instàncies per deixar constància, amb el compromís de donar resposta en 15 dies, i copa de vi per apaivagar els ànims.

D’aquestes trobades, el govern mai ha facilitat escrits que es puguin consultar. Gent d’Alella ha demanat l’Alcalde que a partir d’ara s’aixequin actes amb les intervencions de tothom.

Alella Parc, Can Magarola, Font de Cera i Can Comulada

Al matí uns 26 veïns es van referir al deficient estat de l’asfaltat, d’algunes voreres i de l’enllumenat; a la perillositat de l’accés Mas Coll pels vianants, a la manca de visibilitat en molts revolts per les herbes o les canyes o pels cotxes aparcats.

Llegiu-ne més...

 

Som un milió de coses

abril_2009Fa anys un famós locutor de ràdio de la cadena SER, Luis Arribas Castro, anunciava cada dia al matí que la ciutat és un milió de coses  referint-se a Barcelona, transmetia emocions sobre les persones, fets de la ciutat, de la vida social o l’activitat política, en definitiva, sobre les coses de la vida. I la vida, bàsicament, som les persones i sobre tot aquelles persones que fan coses per la vida dels demés. 

A Alella, dins dels seus 9.59 Km2 de superfície hi vivim prop de deu mil,  amb persones que ens deixen, persones que neixen, persones que vivim, persones que dediquen el seu cor i el seu temps a la resta. Realment també som un milió de coses. Cada dia en tenim d’exemples, el dilluns 16 de març, un excepcional ciutadà ens va deixar. Els seus amics diuen: “Hi ha persones que passen i d’altres que com Ramón Pouso, deixen empremta en la vida de tots els que coneix.  Volem donar-te les gràcies pels milers de coses i milers de moments feliços. La teva noblesa es va expandir fins a arribar a ocupar el cor de tot un poble, de tota una família, i tants amics”.

Llegiu-ne més...

 
Més articles...
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent