inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

El Grup Municipal Gent d’Alella, encapçalat per la regidora Mercè Marzo, des de maig de 2007, lidera una oposició constructiva i propositiva. Aquest espai recull les mocions presentades, les intervencions a Plens, al·legacions i altres aportacions relacionades amb l’activitat municipal.

mere_ajuntamentmere_ple2mere_ple3

Al·legacions contra els pisos a Can Segura

can_segura

Al·legacions del Grup Municipal Gent d’Alella a:

L’APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ PUNTUAL DE L’ÀMBIT EXISTENT AL CARRER VIA GANDESA, 34 – CARRER LONDRES, 11 (CAN SEGURA), aprovat pel ple municipal el passat 24 d’abril de 2008, amb el vot en contra del grup municipal Gent d’Alella.

FETS

Heredia Habitatges, S.L. és propietària de la finca situada al carrer Londres, núm. 11 d’Alella des del 30 de juliol de 2003.

El Ple municipal, en sessió celebrada el dia 26 de febrer de 2004, va aprovar definitivament l’estudi de detall d’ordenació de volums per a admetre la construcció de dos habitatges més, amb un sostre residencial total sobre rasant de 1.461 m2, com a resultat de l’aplicació del coeficient edificable de la parcel·la de 0,4 m2st/m2s, dels quals 901,24m2 corresponien a l’habitatge existent i 559,76 m2/st als dos de nova construcció.

El ple municipal en sessió del 22 de febrer de 2007 va aprovar l’Ordenança d'arbrat, zones verdes i espais naturals.

Llegiu-ne més...

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent