inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Gent d’Alella visita la Cella Vinaria i el nou celler Cal Bouquet

Un grup de socis de Gent d’Alella va aprofitar les jornades de portes obertes a el CAT (Centre d’Acollida Turística) de Teià dels dies 25 i 26 de juny per a visitar la Cella Vinaria i Cal Bouquet. Aquest celler de la DO Alella va organitzar, una visita que va esdevenir tot un èxit. Els responsables de Bouquet d’Alella ens van mostrar les seves vinyes i instal·lacions, alhora que ens van explicar els processos d’elaboració dels seus vins. Les visites van finalitzar amb un tast de vins, el Bouquet d’A Blanc i el Bouquet d’A Blanc +, el blanc de criança que sortirà al mercat en els propers dies.

Tothom que vulgui conèixer les vinyes, la masia amb la seva torre de guaita catalogada, el celler del segle XVIII i tastar els seus vins ecològics, ho podran fer els diumenges amb reserva prèvia al 607 833 592 o a bouquetda@bouquetdalella.

visita cal bouquet

 

Indignada i compromessa

"Així em sento des de fa, potser, massa temps. Però ara el grau ha augmentat". Mercè Marzo. Debat  sobre els Indignats. Ateneu Alellenc, 22 de juny de 2011.
debat ateneu.png
El moviment 15 M ha posat sobre la taula molts temes pendents com tothom coneix i ha aconseguit il•lusionar a joves i grans fent-los sortir de casa per acampar a les places de pobles i ciutats.
Aquest moviment  és, segurament, el major moviment ciutadà des de la mobilització davant l’entrada d’Espanya a l’OTAN, o fins i tot des de la transició. Només amb una excepció a Catalunya, les consultes pel dret a decidir.

Llegiu-ne més...

 

Envian's al teu vídeo fet a Alella

Vols que publiquem les teves creacions en vídeo?

prurns2 prueba_video


Envian's el teu !

 
Més articles...
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent