inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

gentdalella 

Què és Gent d’Alella?

És una associació sense ànim de lucre de persones que treballem pel progrés social, cultural, mediambiental, tecnològic i econòmic d’Alella, a través de propostes i projectes de millora impulsats per la ciutadania i per les associacions. Creiem que la contribució dels homes i de les dones del poble a la vida pública pot contribuir a generar un canvi profund i positiu en les formes de governar i de fer política.

Per això, el primer repte va ser presentar-nos a les eleccions municipals l’any 2007. No com partit polític, sinó com una agrupació electoral, tot i demanant als veïns d’Alella la seva signatura per avalar la nostra candidatura. A les eleccions municipals de maig de 2007 varem obtenir el suport necessari i Mercè Marzo, candidata de Gd’A, assumeix l’acta de regidora.

Qui som ?

Som gent amb visió de futur i ambició per Alella. Volem una gestió professionalitzada a l’Ajuntament, enfortir la democràcia participativa i donar pas a la societat civil. Som:

•          Professionals independents amb visió de futur i capacitat de gestió: Sabem què hem de fer i com.

•          Sabem i podem escoltar. Volem escoltar les necessitats de tothom.

•          Creiem que la pluralitat i la participació milloren la qualitat de la democràcia.

•          Som gent amb valors i amb cultura de l’esforç: respecte, solidaritat, igualtat, llibertat, …. I som diversos, per gènere, formació, ideologia, origen, …oberts al món.

•          No tenim cap altre compromís. Ni amb Madrid, ni amb Barcelona, ni amb cap partit.

Llegiu-ne més...

 

Balanç per a un nou cicle de renovació a Alella

Agraïment. Aquesta és la principal emoció que compartim la candidatura de Gent d’Alella. Estem molt agraïts a la gent que ha confiat en nosaltres, i no volem decebre. Amb el suport de 275 persones hem aconseguit presència a la corporació. Gent d’Alella va presentar-se  el 27 d’abril.al poble d’Alella amb molta il·lusió i sentit de la responsabilitat.. La nostra campanya ha volgut ser el mirall del nostre estil, de les nostres formes, respectuosa amb tothom, i amb un missatge de proximitat ben articulat en torn a un determinat model de poble i a la democràcia participativa. Aquesta ha estat la clau per a aconseguir ser-hi en un temps rècord. Treballarem de valent per a aportar el millor, i això només serà possible a l’oposició.

Sens dubte, ERC-LG ha capitalitzat la satisfacció de gran part del poble per l’obra de govern feta, primer amb el PP i després amb el PSC i LSd’A. Que això sigui així no vol dir que el joc hagi estat sempre net, i que no hi hagin poques contradiccions. Però, mil cinc-cents-dos electors ens diuen que volen 4 anys més. Per això sorprèn tant la gran davallada del PSC i també d’IC-V. La meva primera trucada al l’endemà de les eleccions va ser per a expressar la meva solidaritat a la Rosa Moraleda, no ser-hi en aquest mandat suposa la pitjor pèrdua per a la pluralitat i per a la democràcia al poble.

Llegiu-ne més...

 

Avançant amb idees d’avui

L’associació Gent d’Alella s’ha fixat un gran repte: concórrer a les eleccions municipals de maig de 2007 per l’Ajuntament d’Alella. Ho farem, si la ciutadania ens dona la seva confiança, a través d’una agrupació electoral. És a dir, d’un centenar de persones empadronades al poble d’Alella que donen suport a la nostra llista de candidatura.

I, per què una agrupació electoral si és molt més senzill registrar al Ministerio del Interior un partit polític?. Doncs perquè volem expressar molt clarament la nostra voluntat de treballar per a Alella, i res més. I per a treballar pel poble no cal un partit polític.

I qui forma part d’aquesta llista de 13 candidats a la que demanem que ens doneu suport?. Doncs som persones com tu, persones d’avui, amb capacitats professionals dins els sectors del comerç, les ciències humanístiques, el turisme, l’empresa, la tecnologia, l'ensenyament, la economia, la comunicació, els serveis....

Llegiu-ne més...

 
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent