inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Dels "Padres" a la Torre Borrell

elfull2821mar2012La finca dels Escolapis, de la mida del Parc de la Ciutadella, segueix esperant la resposta dels alellencs. Hi ha qui diu que el veïnat directament s'hauria d'implicar per a recuperar la propietat; hi ha qui diu que hi treballaria de franc per a obrir els seus jardins; professionals i empresaris imaginen usos diversos i compatibles per l'edifici principal i la resta d'espais. Tot i els esforços de l'Ajuntament, queda demostrat que la iniciativa privada no li veu viabilitat econòmica, i la deixa caure any rere any. D’aprovar-ne definitivament el POUM, les expectatives encara empitjorarien.
Un poble com el nostre, amb valentia per abordar projectes importants, té la oportunitat de buscar el camí públic-privat que ens porti d'Els Padres, ara abandonat i degradat, a la "Torre Borrell", un gran pol d'atracció de futur per  enquibir activitats privades però també de gaudi públic. Torre Borrell, en reconeixement al llegat que ens va deixar Antoni Borrell, restituïda mica en mica com a gran dinamitzador econòmic i de lleure cultural pel poble i, alhora, com a gran ambaixador d'Alella capaç d'atreure turisme, talent i recursos. La Comissió de treball va avançant, però cal una nova aposta i el suport popular.
Hi ha persones del poble disposades, comptem amb elles!. Comptem també amb totes les iniciatives personals i desinteressades, sigui per a col·laborar en la prevenció d'incendis a les urbanitzacions de muntanya; sigui per rescatar la nostra història; sigui per ajudar la gent que ho necessita,... Així és com realment es "suma".
I sumar, en sabem: L'Alcalde ens ha enviat una carta confirmant que l’IBI a Alella puja el 12,7%. Recordes cap carta el 2009 explicant la pujada del 18% "dissimulada" en 3 rebuts, en lloc de 2?.
 

Entendre el present per a crear el futur

elfull281 gener 2011

Avui necessiten accions que portin un desenvolupament més social, participatiu, innovador i sostenible econòmica i mediambientalment. Hem d’assegurar la qualitat de vida, l’eficiència dels serveis públics i la competitivitat del comerç local i de les petites i mitjanes empreses, aportant valor i una planificació eficaç i innovadora.

Ens agradaria que s'apostés per Alella com una autèntica SmartCity, com una població intel·ligent, invertint en el seu sistema nerviós amb tecnologies innovadores, amb un Internet amb un ample de banda que transformi la nostra capacitat productiva, de servei, comercial i les nostres llars. Això posicionaria Alella, crearia ocupació i asseguraria la rendibilitat de les infraestructures i dels serveis públics.

Llegiu-ne més...

 
Més articles...
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent