inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

El valor del vot

novembre_2010

El govern d’Alella té la majoria per fer el que vol amb tot. Una majoria legítima però que frena i paralitza les iniciatives i propostes alienes, i que no vol desplegar la participació ciutadana, ni situar les persones en els processos de decisió sobre el present i el futur del nostre poble. Entretant, als països més avançats, el món gira cap els “governs oberts”.

Mirem què va passar a l’Assemblea del Barça i veurem com és d’important cada vot: menys d’una trentena de compromissaris van inclinar la balança per portar Laporta als tribunals.  La política catalana no dona tantes satisfaccions com el futbol de Guardiola, però hem d’aconseguir la màxima mobilització el 28 de novembre.

Llegiu-ne més...

 

Alella s’estima a si mateixa....

octubre_2010

 Amb la majoria que té el govern, els Comptes 2009 han estat aprovats al Ple amb total comoditat. Tan si val si la oposició hem tingut o no accés a la informació en els terminis legalment vigents. O si hi ha una diferència superior als 2 milions d'euros entre l'Inventari i el Balanç; o si la memòria referida al Patrimoni públic de sòl es troba buida i no s'ha inclòs l'adquisició de la Fàbrica de Pintures. Tampoc mereix cap consideració que l'execució del pressupost de despeses durant el 2009 hagi estat del 67,15% ?. És a dir, quasi una tercera part d'allò de les promeses s'han quedat pel camí, després d'aprovar --també per amplia majoria- modificacions de crèdit per més de 4,4, milions d'euros.

Llegiu-ne més...

 
Més articles...
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent