inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

POUM = Alella de 1ª, Alella de 2ª

maig_2010Dins el nou POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) veiem que tots els creixements es situen per sota de l’autopista o just per sobre (Fontcalda, Creu de Pedra...). Pensem que la gran transformació que es vol fer a La Serreta d’una banda, i a la Miralda, d’una altre, dibuixen dos pobles ben diferents: per sobre de l’autopista, pràcticament no hi ha canvis; per sota, Alella i El Masnou es fusionen en un únic continu urbà, fortament densificat. D’altra banda, el traçat de l’autopista més la N-II traslladada a l’interior “seccionarà” encara més el poble en benefici dels municipis costaners. Hem de reclamar compensacions als elevats costos de mobilitat que això generarà: proposem obrir un accés a l’autopista, lliure de peatge, que descongestioni l’actual entrada, de manera que el 80% dels vehícles no hagin de creuar la Riera per accedir a l’autopista i a la futura N-II.

Llegiu-ne més...

 

Pressupost (2): Despeses o com governar d’esquenes a la gent

abril_2010Enguany l’Ajuntament d’Alella paga més tard que mai: fins el 19 de març no s’ha aprovat el pressupost, que torna a donar l’esquena a la gent i a les demandes dels nuclis i les urbanitzacions. Analitzem-ho. 

Obres Públiques te 4.963.612 € dels quals 3,4 milions son pel CEIP Fabra; 652.000 per Cal Vell (un 75% finançat pel veïnat); 378.000 € per “redacció de projectes”; 205.600 € per vials i serveis per l’escola de La Serreta; 200.000 € per reformes a edificis municipals: queden 200.000 € per inversions en el poble, dels quals 78.000 son per pavimentació a Vallbona, l’únic nucli agraciat amb partida pròpia en el pressupost d’Obres Públiques del 2010 !.

Llegiu-ne més...

 
Més articles...
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent