inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Pressupostos participatius

novembre_2008Pressupostos participatius 

La crisi actual, provocada per l’ambició desenfrenada i la mala gestió dels mercaders del capital, posa de manifest la necessitat que la política reguli l’economia.

Una POLÍTICA en majúscules, fruit d’un sistema democràtic millorat. “Subcontractar” totes les responsabilitats de la política als partits que ens governen –que no tenen altra missió que guanyar eleccions- S’ha comprovat suficient?. Aleshores, Quina és la nostra missió? La ciutadania té obligacions, a més de drets. Fins fa un temps, la gent només podia decidir sobre el seu govern quan anava a votar o quan s’hi manifestava en contra. Però aprofundir en la democràcia vol dir més poder per a la ciutadania.

A nivell local, hem d’exigir pressupostos participatius: mecanismes que permeten que els ciutadans i les ciutadanes, individualment o a través d’entitats, decideixin de manera directa a què es destinen els diners públics o, fins i tot, com es recullen.

Llegiu-ne més...

 

Propostes per millorar Alella

El_Full_Oct_2008

Propostes per millorar Alella

El Full de setembre va dedicar ½ pàgina a informar sobre la moció conjunta de tots els grups municipals en la qual es demana a la Generalitat de Catalunya que liciti les obres de l’escola Fabra l’any vinent.

La proposta la va fer la regidora de Gent d’Alella a la reunió convocada pels pares el dia 3 de juliol - punt de partida per les diverses mobilitzacions que s’han dut a terme amb un èxit molt considerable- i que va comptar amb l’activa participació de l’Alcalde, factor clau perquè prosperés la proposta de moció aprovada en el Ple de juliol.

La mateixa unanimitat i suport al Consell Escolar i a la comunitat educativa cal ara per exigir la resposta del Departament d’Educació. Les obres de La Serreta hauríen d’estar en marxa abans d’acabar l’any i les del Fabra el tercer trimestre de 2009. Només així el CEIP Fabra estarà enllestit per a acollir el curs 2010-2011.

Entre tant, garantim la seguretat del trànsit peatonal a l’avinguda Fabra. Una petició formal del Consell Escolar del mes de juny per tal de col·locar una barana en el tram més perillós hauria d’haver rebut una resposta favorable a aquestes alçades. Si més no, perquè l’escola ja sap perfectament que no hi ha cap altre recorregut exempt de perill.

Llegiu-ne més...

 
Més articles...
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent