inici qui_som
gda_ajuntament gda_full
gda_poblecontactar

Canvi d’època

maig_2008

Entrem en un nou període. Ara son els veïns els que aixequen les pancartes, sigui pels impopulars preus de la piscina, sigui pel tracte que donen a alguns dels treballadors municipals, sigui pel poc mimo a la gent gran o per la deplorable situació d’alguns carrers i equipaments, com el camp de Futbol.... pel que sigui.

El cas és que son més el veïns que protesten als plens que els que assisteixen a les convocatòries de participació, com la del Pla Local de l’Habitatge o  l’Agenda 21. Últim dijous del mes de març: l’Alcalde dona per finalitzat el ple i passa la paraula als veïns. Hi ha de tots els colors, la gent s’ha organitzat i diu la seva. Es formulen preguntes intel·ligents, es fan propostes raonades, es participa de debò i es fa des de la independència. Agradi o no agradi, felicitats alellencs pel millor ple d’aquest mandat, i felicitats Alcalde per donar-los la paraula, perpetuant amb la tradició d’aquest poble. Pot ser entrem en un canvi d’època o pot ser s’està produint una inversió dels rols als que estàvem acustomats. Sigui el que sigui, haurem d’estar atents i practicar l’escolta activa.

Llegiu-ne més...

 

Carta oberta

abril_2008

Volem expressar la nostra solidaritat i comprensió amb l’equip de govern pel contingut del text del grup municipal ERC-LG, encapçalat pel nostre alcalde, en El Full de març. ERC-LG es plany que l’equip de govern ha estat tres mesos per quadrar números i casar les necessitats del poble amb la disponibilitat de recursos. Be, no és la seva feina?. Els recursos sempre son limitats. La política consisteix precisament en com i a on aplicar-los. Invertir en Alella donant preferència a la seguretat, les polítiques socials o a l’obra pública és l’essència de la política, i la seva grandesa. És que es queixen de la tasca que li toca fer a l’Alcalde?. Pot ser perquè no li agrada?. O, no se sent preparat?.

També es plany que Gent d’Alella ha criticat el pressupost i no ha aportat idees. L’entenc. Entenc que li agradi que li facin la feina. Mireu, els que anem cada dia a treballar hem de pensar en com millorar l’empresa, els productes o els serveis que oferim, i també paguem els impostos corresponents. És a dir, la nostra feina, la fem. Pot ser que cadascun faci la seva. La de l’alcalde és liderar el municipi i tenir un projecte i un model pensat. Diguéssim que ha d'anar a treballar amb les idees fetes de casa. A molts ens agradaria col·laborar a la millora d’Alella. Però, pot ser, hi ajudaria que de tant en tant l’alcalde ens escoltés.

Llegiu-ne més...

 
Més articles...
Informa't


campanya2015candidatura_2011


CAMPANYA 2007

campanya2007

 

videos

<video_introAlella, la gent.
Gent que viu, batega i porta Alella al cor.


video_mmarzoMercè Marzo.
Una dona d'Alella

 

video_adhesiusHo enganxes?
L'orgull i l'autoestima de ser Gent d'Alella

Revista Gent d'Alella

revista8

“Ara és l’hora”

 La revista núm. 8 publica el programa electoral i la informació sobre la candidatura, a més d’altres articles. El reportatge sobre les urbanitzacions mostra que de les liquidacions dels anys 2011 a 2014,  s’extreu que només s’ha dedicat 590.000 € a millores directes a les urbanitzacions,d’un total de 5 milions  invertits en espai públic sobre una despesa total de 45 milions d’euros. Maig 2015

 

revista7

“El patrimoni el gran valor oblidat” és el tema de portada de la revista març-abril 2015. Alella amb 500 llars sense fibra òptica; les opinions dels joves sobre el poble i les seves necessitats,  i com Gent d’Alella encara les properes eleccions, son altres temes destacats. Març-Abril 2015

 

portada6“Salvem la nostra identitat”, nova revista
Voluntaris i simpatitzants de Gent d’Alella estem distribuint una nova edició de la revista dedicada a les nostres vinyes, a la situació dels Escolapis i als impostos municipals que pagarem el 2015, entre altres temes. Amb un renovat disseny; un tiratge de més de 4.000 exemplars, escrita en català, castellà i anglès, admet publicitat per contribuir al seu finançament. Proposa’ns temes i/o articles, si en vols formar part de l’equip redactor. I dóna’ns la teva opinió per a contribuir a millorar-la. Si vols tenir-la en paper, inscriu-te com a simpatitzant a través d’aquest web o contacta amb nosaltres.
Gener 2015.

 

escolapis

Els Escolapis és el gran tresor amagat d’Alella. Una aproximació en imatges a aquest magnífic recinte que mai hauria d’haver deixat d’estar obert al poble d’Alella. Entra i coneix-lo d’aprop. Abril 2013

 

butlleti3Estem distribuint el tercer número del nostre butlletí independent, on trobareu entrevistes, noticies, opinió i informació sobre Alella, la seva gent, el comerç i les entitats.Destaquem les entrevistes a Josep Bardés i a Mercè Marzo.
Març 2011.

 

bulleti2Alella necessita llocs de treball, equipaments, millor mobilitat i transport, i assegurar-nos la viabilitat econòmica del patrimoni paisatgístic.
Juliol 2010.

 

butlleti1Llegeix les propostes sobre la pagesia, l’urbanisme, els joves, la gent gran, la tecnologia... en el “Monogràfic eleccions municipals 2007”
Maig 2007

 

 

 


com_ser enllacos la_gent   banc_ideaque_diu_la_gent